SUZUKI – WAY OF LIFE

Suzuki skapar bilar som har hög kvalité men där man inte kompromissar på på helheten. Därför kan du få en prisvärd bil oavsett om det är en riktig SUV med fyrhjulsdrift, en citybil för dig som vill komma runt smidigt eller en riktig terrängbil med 4×4-system och lågväxel. Oavsett modell så kommer en Suzuki ta dig säkert från punkt A till B samtidigt som du inte behöver oroa dig för att plånboken gapar tom.

Vi erbjuder hela Suzukis modellsortiment.


  • Suzuki Swift testvinnande körglädje med massor av standardutrustning
  • Suzuki Swaze En dynamisk fullhybrid med extra mycket bagageutrymme.
  • Nya Suzuki Vitara 4×4 en riktig SUV som tar dig fram oavsett väglag
  • Nya Suzuki Jimny. En riktig bil med ett 4×4-system med bland annat lågväxel

Varmt välkommen in på en provkörning!

Nya Suzuki Swace

En dynamisk fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme (596 l) och säkerhetsfunktioner i toppklass!

Med Swace avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

Suzuki 4x4 Biogasbilar

Suzuki har fyra fyrhjulsdrivna modeller med motorer konverterade till gasdrift. Biogasbilar är inte bara bra för miljön, de ger dig även en enastående totalekonomi.

Suzukis miljöbilar

Hitta till oss

Öppettider

Vardag: 09.30 -18.00
Söndagar 11.00 - 15.00
1.a Maj Stängt
Vardagar: 07.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-12.30
Vardagar: 07.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-12.30